• Διακοπές πολυτελείας
  • Διακοπές πολυτελείας
  • Διακοπές πολυτελείας
  • Διακοπές πολυτελείας
  • Διακοπές πολυτελείας

Διακοπές πολυτελείαςΤο MariaElena Villas είναι ένας από τους πλέον ιδιαίτερους χώρους φιλοξενίας. Η μοναδική θέση, ο παραδοσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε αρμονία με το περιβάλλον, ο συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, η επαγγελματική λειτουργία καθώς και το μικρό του μέγεθος συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ιδιαίτερου μείγματος προσωπικής εξυπηρέτησης σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και διακριτικής πολυτέλειας.

Εγκατεστημένο στην καρδιά της Χαλκιδικής και με υπέροχη θέα προς το ηλιοβασίλεμα της Σιθωνίας οι πολυτελείς πετρόχτιστες βίλλες MariaElena αποτελούν τον ιδανικό προορισμό των ονειρεμένων διακοπών.

Όλες οι βίλες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και προσφέρουν κάθε άνεση αναψυχής για φίλους, ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Επίσης, βρίσκονται δίπλα στην κοσμοπολίτικη ζωή της Σιθωνίας - μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Νέο Μαρμαρά & την Νικήτη - και πολύ κοντά στο Άγιο Όρος προσφέροντας έτσι μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως θαλάσσια σπορ, έντονη νυχτερινή ζωή, ιδιαίτερες γεύσεις, ψώνια αλλά και την πνευματική εμπειρία της ιστορίας και της μοναστηριακής ζωής του Άγιου Όρους.

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Το Maria Elena Villas απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον βρίσκεται μέσα σε μια καταπράσινη έκταση στην πανέμορφη και βραβευμένη με τη «Γαλάζια Σημαία» της Ευρωπαϊκής Ενώσης, αμμώδη παραλία Ακτής Ελιάς.

Οδηγίες :

Από το αεροδρόμιο 'Μακεδονία" ακολουθείτε τις οδικές σημάνσεις προς Χαλκιδική , Νέα Μουδανιά και στη συνέχεια Νικήτη. Περνάτε το χωριό Νικήτη και κατευθύνεστε προς Νέο Μαρμαρά. όπου περίπου 7χλμ μετα το χωριο ΝΙκήτη βρίσκετε την ταμπέλα ΑΚΤΗ ΕΛΙΑΣ και αφήνοντας τον κεντρικό δρόμο στρίβετε δεξιά στον παραλιακό δρόμο της ακτης. Μετά από περίπου 500μ συναντάτε το συγκροτημα στην είσοδο του οποίου υπάρχει ένα γλυπτό με 2 δελδίνια και μία επιγραφη "Maria Elena Villas" λαξευμένη σε πέτρα.

105 χλμ

Από την Θεσσαλονίκη

95 χλμ

Από το αεροδρόμιο Μακεδονία